RYAN AND ROBIN

21-23 june 2024

celebrate with us

Achteraf hebben wij elkaar al in 2015 moeten zien op een huisfeestje van een gezamenlijke vriend, echter was de eerste echte ontmoeting pas in 2016. Allebei hartstikke bezet. De jaren daarna met onze vriendengroep naar festivals, avonden stappen en oud en nieuw vieren. En toen twee jaar later sloeg de vonk flink over. Vanaf dat moment was het voor ons allebei eigenlijk wel duidelijk en kon het ons niet snel genoeg gaan: dit wilden we, elkaar. Een hond, een huis, een prachtige kleine meid en ja toen…. Tijdens een verrassingsweekend naar Wenen (waar Robin enorm tegenop keek en behoorlijk moeilijk over heeft gedaan omdat het het eerste weekend weg zonder Jackie zou zijn, arme Ryan) in september 2022 hadden we een uitje gepland staan in de avond, zogenaamd. 

En daar deed Ryan zijn aanzoek. Het was prachtig en de hoeveelheid adrenaline en emotie is niet te beschrijven...

storyline

Helemaal klaargemaakt (en Robin op hakken), toen werd er op de deur geklopt; we zouden een rondleiding krijgen door het hotel. Robin wilde zo snel mogelijk naar de verrassing dus het laatste wat ze wilde was een rondleiding door het hotel, op hakken, shit. Maar toen liepen we door twee grote houten deuren een zaal in en ja….. piano, kaarsen, bloemen, een prachtige spiegelzaal, de mooiste zaal van het hotel. Met trillende handen dronken we champagne en toen gingen er nog meer deuren open, naar een nog mooiere zaal. En daar deed Ryan zijn aanzoek. Het was prachtig en de hoeveelheid adrenaline en emotie is niet te beschrijven. Na het aanzoek hebben we nog een geweldig diner gehad, maar we hebben echt geen idee meer wat we hebben gegeten, we hebben elkaar alleen maar glunderend zitten aankijken en Robin bleef maar naar haar ring staren. Wat een droom. Op zoek naar een huwelijkslocatie… Ryan droomt graag nogal groot, Robin had de tuin bij haar ouders ook prima gevonden. Maar hee, als je er eenmaal over gaat nadenken om in het buitenland te trouwen… Na Zwitserland kwamen we uit bij het Comomeer, want: we houden van de bergen, dit leek ons uniek. En het is niet het einde van de wereld natuurlijk qua afstand. Na ontzettend veel uren op internet en twee bezoeken aan het Noorden van Italië, werden we verliefd. Verliefd op Villa Bonomi. Het uitzicht, de mogelijkheden en vooral het gevoel dat wíj ons daar echt zien trouwen. We kunnen niet wachten en zijn dolblij dat jullie hier onderdeel van gaan zijn.

     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     Ryan and Robin are getting married     〰     

zaterdag

vrijdag

zondag

vrijdag

Vrijdag
18.00 Welkom
18.30 Versace & Champagne
22.30 Einde

Zaterdag
15.00 Welkom
15.30 Ceremonie
16.30 Cheers!
19.00 Diner
22.00 Feest
00.30 Einde

Zondag
11.00 Brunch
14.00 Einde

zondag

Zaterdag
15.00 Welkom
15.30 Ceremonie
16.30 Cheers!
19.00 Diner
22.00 Feest
00.30 Einde

zaterdag

Zondag
11.00 Brunch
14.00 Einde

zondag

programma

overnachtingen

Op vrijdag 21 juni ontvangen jullie een speciale verrassing: een verblijf in het prachtige Hilton Hotel aan het Como Meer voor een onvergetelijk weekend. Het hotel biedt een panoramisch uitzicht en een uitnodigende sky bar.

De kamers bieden comfort en een verbluffend uitzicht op het meer. Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen voor een verfrissende duik in het zwembad.

Dichterbij de bruiloft ontvangen jullie een mail met verdere informatie over het vervoer van en naar Villa Bonomi, waar jullie samen met ons de liefde zullen vieren. Kortom, het belooft een onvergetelijk weekend te worden!

Vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni 2024

  • Restaurant Una Finestra Sul Lago
  • Struinen door Como stad, terras op het Piazza Cavour
  • Tour vanaf Cernobbio langs het meer naar Bellagio
  • Pak de boot (met auto) van Bellagio naar Menaggio (of andersom). Beiden prachtige plekken aan het water.

hotspots

Onze persoonlijke tips

  • Neem de boot naar Varenna
  • Naastgelegen meren Lugano en Lago Maggiore zijn ook het bezoeken waard
  • Greenway wandeling
  • Varen, suppen, kanoën (boot ook zonder vaarbewijs)

dresscode

Vrijdag: Versace (Google that!)

Zaterdag: Summer Chique (kleurenpalet) No blue, gray or black

Zondag: Casual hangover (in geval van warm weer: badkleding)

dresscode

Lees meer over de cadeaus

zondag

We zouden het geweldig vinden als jullie, in plaats van traditionele cadeaus, jullie warme wensen en dierbare herinneringen met ons zouden willen delen. Jullie woorden betekenen veel voor ons en zullen een speciale plek in ons hart hebben op onze grote dag. 

cadeaus

cadeaus

Lees meer over de 'zondag'

We kijken ernaar uit om zondag met jullie te brunchen, maar begrijpen ook dat jullie wellicht andere plannen hebben. Voel je alsjeblieft vrij om zelf de keuze te maken om mee te brunchen of niet. 

zondag

zondag

Lees meer over de dresscode

voor het invullen van de RSVP

Dankjewel

rSVP

Wij willen jullie verzoeken om dit formulier per persoon in te vullen, zodat wij rekening kunnen houden met alle voorkeuren en (dieet)wensen. Graag verzoeken wij jullie om het formulier vóór 22 november 2023 in te vullen. Mochten jullie vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze wedding planner, Chloe Crouch, via info@chloecrouchevents.com.